Caroline Gerrits

Dirigente

Het koor is voortgekomen uit een koorworkshop van het Muziekpaleis in Utrecht. Sinds het begin in 1997 staat het koor onder de bezielde leiding van Caroline Lobanov. Zij studeerde zang aan de conservatoria van Utrecht en Hilversum, waar zij zich toelegde op jazz en Braziliaanse muziek. Naast het Paleiskoor geeft Caroline zangworkshops bij o.a. het Wilde Westen, coacht zij diverse zanggroepjes en geeft zij privézanglessen. Ook treedt zij op met diverse jazz en Braziliaanse combo’s.

Caroline Lobanov

Optredens

Het Paleiskoor treedt 3 tot 5 keer per jaar op, meestal voor vrienden en bekenden. Dit gebeurt op sfeervolle locaties als Theater Kikker, Houtzaagmolen de Ster en bij Gluren bij de buren.
Voor optredens wordt het wel belangrijk gevonden dat je het repertoire uit het hoofd kunt zingen. Aan ingewikkelde choreografieen doet het Paleiskoor niet, maar er wordt rond een optreden wel aandacht besteed aan presentatie. Een deel van het repertoire is a capella, een deel wordt begeleid op piano.